Adrian Moncada

Docent Profiel

Enrico Antonio Locci

Wil je drumles, klassiek slagwerk of drumles in Rotterdam  van een professionele en ervaren drummer? Wil je leren spelen in verschillende stijlen, zoals jazz, pop of klassiek? Wil je je techniek, ritmegevoel en creativiteit verbeteren? Dan ben je bij Enrico Antonio Locci  aan het juiste adres. Antonio is een zeer veelzijdige en enthousiaste drumdocent die je graag helpt om je drums of percussie vaardigheden te ontwikkelen.

Ik ben een Italiaanse drummer en percussionist gevestigd in Rotterdam. Eigenlijk ben ik de drummer van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest. Ik speel voornamelijk jazz en latin muziek in kleine en grote ensembles. Tijdens mijn studie heb ik aan CODARTS Rotterdam, het Koninklijk Conservatorium van Gent, de Muziekacademie van Krakau en het G.P. da Palestrina Conservatorium van Cagliari gestudeerd.

Antonio Hafizi geeft drumles in Rotterdam – Overschie  bij Major7 Music Teachers, een platform voor professionele muziekdocenten. Bij Major7 Music Teachers kun je kiezen uit verschillende lesvormen en pakketten, aangepast aan jouw wensen en niveau.

Je kunt bij Antonio terecht voor:

  • Drumles Rock: leer de basisprincipes van rock, zoals grooves, fills, breaks en solo’s. Ontdek de geschiedenis en stijlen van rock en speel mee met bekende rocknummers.
  • Drumles Pop: leer de techniek en het repertoire van de popmuziek. Werk aan je houding, sound, timing en dynamiek. Speel solo of samen met andere muzikanten.
  • Drumles Jazz: leer de basisprincipes van jazz, zoals swing, syncopatie, brushes en improvisatie. Ontdek de geschiedenis en stijlen van jazz en speel mee met bekende jazzstandards.
  • Latin Percussie: leer de techniek en de vormen van Latijns-Amerikaanse muziek. Je leert in alle stijlen spelen. Denk hierbij aan Salsa, Samba, Bossa-Nova
  • Klassiek Slagwerk: leer de technieken die nodig zijn om de diverse slagwerk instrumenten te spelen in diverse bezettingen, van klassiek orkest tot fanfare.

Enrico Antonio Locci is een geduldige en motiverende docent die je stimuleert om je eigen drumstijl te vinden en te ontwikkelen. Hij past zijn lessen aan jouw interesses, doelen en tempo aan. Hij gebruikt verschillende methodes en materialen om je te inspireren en te uitdagen. Hij leert je niet alleen hoe je moet drummen, maar ook hoe je moet luisteren, analyseren en genieten van muziek.

Wil je meer weten over Antonio of een gratis proefles boeken? Neem dan contact op met Major7 Music Teachers

Leslocaties

Drumles-Nieuwe-Binnenweg-387B-02-3023EL-Rotterdam-
Nieuwe Binnenweg 387B 02
3023EL Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: enrico.antonio.locci@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten