Adrian Moncada

Docent Profiel

Djessy van den Dries

Overzicht

Mijn naam is Djessy van den Dries. Ik ben docent Viool, Piano, Compositie en Songwriting in Vlissingen en Rotterdam bij Major7 Music Teachers

Over mij

Ik ben Djessy van den Dries, ik geef sinds 7 jaar muzieklessen (viool, piano, songwriting, compositie, muziektheorie) – aan kinderen, jongeren en volwassenen. Ik ben daarnaast ook actief op podia en in de studio als violist, zangeres, songwriter en componist. Ook speel ik al heel wat jaren piano en gebruik ik deze zelfs altijd als ik muziek schrijf! Ik heb veel liefde voor allerlei soorten muziek en ik deel dit graag met anderen.

Over de muzieklessen

Het is voor mij belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en met plezier muziek maakt! Muziek is een manier om jezelf te uiten en het is iets leuks om samen met anderen te doen. Als docent zorg ik er graag voor dat er dus een positieve sfeer is in de lessen. In de lessen die ik geef, ga ik altijd uit van wat iemand graag zelf wil leren: hou je van klassieke muziek, popmuziek, tango, of juist allerlei verschillende muziekstijlen? Wil je graag zelf je eigen muziek maken? Is dit de eerste keer dat je een instrument leert spelen en wil je eerst leren hoe dat werkt? Dat is allemaal mogelijk!

Bij meerdere interesses kunnen we het er ook altijd over hebben hoe we dit kunnen combineren in de lessen.

Tijdens de lessen integreer ik een balans tussen muzikale expressie en techniek, en zorg ik voor een plezierige sfeer voor het verbeteren van je muzikale vaardigheden. De lessen voor kinderen worden op een speelse manier gegeven, en ik maak gebruik van een lesmethode als ook van spelletjes en oefeningen die passen bij de leerling.

Voor de volgende niveaus ben je welkom:

  • Viool: beginners tot ver-gevorderden
  • Piano: beginners tot gevorderden
  • Songwriting: beginners tot gevorderden
  • Compositie: beginners tot gevorderden
  • Muziektheorie: beginners tot gevorderden

Mijn achtergrond

Op het conservatorium heb ik een bachelor en twee verschillende masters gestudeerd. Zo deed ik mijn Bachelor viool aan Codarts in Rotterdam, waarbij ik me specialiseerde in Argentijnse tango muziek en andere wereldmuziek-stijlen. Ik ontwikkelde langzaamaan een passie om zelf ook muziek te schrijven. Daarom deed ik hierna een Master, en studeerde ik naast viool ook zang, songwriting en compositie.

Ik vond dit zo leuk, dat ik er nog een Master achteraan heb gedaan, dit keer aan het befaamde Berklee College of Music, op de Valencia Campus. Dit is een Amerikaans conservatorium die een locatie voor Masterstudies heeft in Valencia in Spanje. Een heel avontuur was dit! De studie die ik deed heet “Contemporary Performance and Production”, en hier heb ik me nog meer kunnen verdiepen in het spelen van veel verschillende moderne stijlen op viool, het componeren en schrijven van mijn eigen muziek, en dit ook opnemen in een studio en hiermee optreden.

Zowel in mijn bachelor als masters heb ik ook mijn piano vaardigheden verder ontwikkeld en heb ik piano regelmatig als bijvak gevolgd.

Bij meerdere interesses kunnen we het er ook altijd over hebben hoe we dit kunnen combineren in de lessen. In de lessen integreer ik een balans tussen muzikale expressie en techniek, en zorg ik voor een plezierige sfeer voor het verbeteren van je muzikale vaardigheden. De lessen voor kinderen worden op een speelse manier gegeven, en ik maak gebruik van een lesmethode als ook van spelletjes en oefeningen die passen bij de leerling.

 

Als je vioolles of pianoles neemt bij Djessy via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om een kopen viool te huren met 5% studentenkorting
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Djessy geeft les in het Nederlands, Engels of Spaans. Wil je meer weten over Djessy of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Djessy heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Bekijk hier een video van Djessy als violist

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocaties

Verdere beschikbaarheid op aanvraag mogelijk

Vlissingen

Vioolles - Scheldeplein Vlissingen
Scheldeplein
4381 LX Vlissingen, Zeeland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: djessy@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag13:30 - 20:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Rotterdam

Vioolles Rotterdam Pieter de Hoochweg 125
Pieter de Hoochweg 125
3024 BH Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Zaterdag13:00 - 18:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie