Adrian Moncada

Docent Profiel

Damián Jordán

Welkom bij de biografie van Damián Jorden. Damián geeft gitaarles en pianoles als docente bij Major7 Music Teachers. Ik woon in Buenos Aires en geef daar ook muziekles.

Wie is Damián Jordán

Damián Jordán is een veelzijdige en gepassioneerde muzikant, docent en producent. Hij is geboren in Caseros, Argentinië, en woont nu in Haedo, Morón. Hij studeert momenteel een Bachelor in Muziek aan de Nationale Universiteit van Tres de Febrero, waar hij zich specialiseert in compositie, muzikale analyse, piano en gitaar. Hij heeft ook verschillende cursussen, seminars en open lessen gevolgd in diverse muzikale disciplines.

Wat is zijn verhaal?

Damián begon zijn onderwijscarrière in 2014, toen hij gitaar- en pianoles gaf in zijn huis. Sindsdien heeft hij zijn leerlingen uitgebreid tot individuen en groepen van alle leeftijden en niveaus. Hij heeft ook taal- en muziektheorielessen gegeven als academische ondersteuning voor de studenten van het Conservatorium. Hij heeft gewerkt als gitaardocent bij de “LiberArte” workshop in Haedo, als piano/keyboarddocent voor kinderen bij “Mandala Moviliza” in Ituzaingó, als pianodocent, orkestrale arrangeur en ensemble docent bij Orange High School, en als pianodocent en gitaardocent op afstand bij Hemisferio Derecho Artes- Perú. Hij heeft ook gewerkt als gidsdocent voor kleuters bij Montessori Hub (Polen).

Naast het lesgeven heeft Damián zich ook toegelegd op het componeren en arrangeren van muziek. Hij heeft werken geschreven voor strijkkwartetten, muziekensembles, elektroakoestische en incidentele muziek. Hij heeft ook artiesten geproduceerd, zoals Alma Sátira Sánchez, voor wie hij de arrangeur was voor de presentatie van haar documentaire “Soy Alma” in het Kirchner Cultureel Centrum.

Wat is zijn missie?

Damián gelooft dat het leren van een instrument iets zeer verrijkends is, zowel emotioneel als sociaal. Hij is geïnteresseerd in het helpen van zijn studenten om hun eigen weg in de kunst te vinden, hun eigen doelen en dromen na te streven binnen de muziek. Hij probeert te fungeren als een bemiddelaar, die de nodige hulpmiddelen biedt om dit te bereiken. Hij begrijpt dat leren wordt opgebouwd met een heen-en-weer tussen docent en student, waar beiden van elkaar leren en elkaar verrijken. Hij heeft de wens om zijn carrière als docent uit te breiden naar alle delen van de wereld, maar hij wil ook werken aan het componeren van muziek, het maken van muzikale arrangementen en het integreren in interdisciplinaire taken.

Hoe kan Damián je helpen?

Damián Jordán is een unieke en getalenteerde muzikant, die je kan helpen om je muzikale potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Als je meer wilt weten over hem, kun je contact met ons, het formulier hieronder invullen of gelijk de lessen bestellen.

Hij zal blij zijn om van je te horen en je te begeleiden in je muzikale reis.

Voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website
  • flexibele lestijden en locaties
  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Leslocatie

Haedo

Gitaarles in Haedo - Defensa 994
Defensa 994
B1706BNR Haedo, Provincia de Buenos Aires
Argentinië
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag10:00 - 20:00
Dinsdag10:00 - 20:00
Woensdag10:00 - 20:00
Donderdag10:00 - 20:00
Vrijdag10:00 - 20:00

Geopend

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie

Galerij

Bekijk hier de muzieklessen van Damián Jordán in Buenos Aires

Contactformulier