Adrian Moncada

Docent Profiel

Antonio Peršak

Overzicht

Antonio Peršak is een veelzijdige muzikant die thuis is in verschillende muziekstijlen. Hij speelt klassieke gitaar, elektrische gitaar, mandoline en tamburitza (een Kroatisch folk instrument). Hij heeft een passie voor zowel klassieke als hedendaagse muziek en laat zich graag inspireren door zijn Balkan roots.

Antonio begon op zevenjarige leeftijd met klassieke gitaar spelen en volgde een specialistische muziekopleiding in zijn geboorteland Kroatië. Hij won diverse prijzen op internationale gitaarwedstrijden en vervolgde zijn studie aan het Royal Northern College of Music in Manchester en het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, waar hij afstudeerde met onderscheiding.

Antonio treedt regelmatig op als solist en als lid van verschillende ensembles, waaronder het “Spaceship” ensemble, dat een bijzondere affiniteit heeft voor wetenschap. Hij werkt ook samen met componisten en heeft masterclasses gevolgd bij gerenommeerde artiesten. Hij is te horen geweest op NPO 4 en Radio West met zijn Balkan/Turkse programma.

Als muziekdocent in Den Haag geeft Antonio les in klassieke gitaar, elektrische gitaar, elektrische bas, drum en mandoline. Hij past zijn lessen aan de wensen en het niveau van de leerlingen aan en maakt gebruik van zijn brede muzikale kennis en ervaring. Hij is aangesloten bij het Platform Major7 Music Teachers, waar hij zijn liefde voor muziek deelt met leerlingen van alle leeftijden en niveaus.

Als je les neemt bij mij via Major7 Music Teachers, profiteer je ook van de volgende voordelen:

  • 5% korting op bladmuziek en instrumenten op onze website

  • flexibele lestijden en locaties

  • mogelijkheid om een gitaar te kopen of te huren met 5% studentenkorting

  • mogelijkheid om voor te bereiden op muziekexamens of conservatorium

Antonio geeft les in het Engels of Kroatisch. Wil je meer weten over Antonio of een proefles boeken? Neem dan snel contact op via Major7 Music Teachers! Je kunt ook direct een les naar keuze selecteren uit de opties hieronder. Wees er snel bij, want Antonio heeft een beperkt aantal plekken beschikbaar!

Leslocaties

Gitaarles Paul Gabrielstraat 90A Den Haag
Paul Gabrielstraat 90A
2596VH Den Haag
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: antonio.persak@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie