Adrian Moncada

Docent Profiel

Anoush Saadat

Wil je Flamenco gitaar leren spelen of je wil je vaardigheid verbeteren? Zoek dan niet verder! Mijn naam is Anoush Saadat ugeboren op 18 augustus 1991 in Parijs, Frankrijk, en woon in Rotterdam waar ik mijn Master Flamenco Gitaar heb behaald. Ik ben gespecialiseerd in de flamenco gitaar dat ik al speel sinds mijn dertiende. Ik heb een passie voor het coachen van mijn gitaar studenten. Met de bedoeling om jouw muzikale doelen te bereiken.

Wat is je passie

Hij heeft een passie voor muzikale kruisbestuiving en heeft de afgelopen jaren aan verschillende projecten meegewerkt. Een andere passie van hem is lesgeven. Op vijftienjarige leeftijd gaf hij les aan zijn eerste leerling die een complete beginner was, en na acht maanden les kon hij hem vergezellen tijdens een optreden voor een publiek.

Waarom privélessen?

Anoush geeft ook graag privélessen omdat ze hem in staat stellen dieper in de individuele behoeften van elke leerling te duiken. Daarnaast om zoveel mogelijk van zijn of haar potentieel te onttrekken.

Wat zijn de inspiratiebronnen

Hij haalt zijn inspiratie uit verschillende bronnen, maar het begon allemaal met het luisteren naar de flamencomeesters Sabicas & Paco de Lucía. Sinds zijn zeventiende werd hij blootgesteld aan de muziek van meer hedendaagse maestro’s van de flamencogitaar zoals Eduardo Rebollar, Pedro Sierra of Niño de Pura om er maar een paar te zien. Hij is in staat om niet alleen les te geven aan mensen die beginnen aan hun reis met de gitaar, maar ook aan mensen die misschien al wat meer gevorderd zijn in hun kennis en de wens hebben om dieper in de meer technische aspecten van de gitaar te duiken.

Wil je leren hoe je de flamenco gitaar kunt spelen of je vaardigheden verbeteren? Boek vandaag nog een privéles met mij en ontvang een code voor een gratis proefles! Klik hier om te beginnen.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacybeleid.
Ik Accepteer

Leslocaties

Gitaarles Rotterdam - Carnissesingel 267
Carnissesingel 267
3083 JB Rotterdam, Zuid-Holland
Nederland
Telefoon: +31 (0) 642656540
Tweede telefoonnummer: 06-21297506
E-mail: info@major7.nl
Prijsindicatie: $$

Maandag09:00 - 20:00
Dinsdag09:00 - 20:00
Woensdag09:00 - 20:00
Donderdag09:00 - 20:00
Vrijdag09:00 - 20:00

Gesloten

Route

Jouw locatie: Gebruik mijn huidige locatie