Chalina Smit

Ga naar lessen zang pop
Ga naar lessen zang Jazz
Ga naar lessen percussie

CHALINA SMIT

JAZZ ZANG / PERCUSSIE Den Haag

Mijn naam is Chalina Smit en geef zangles in Den Haag. Ook zal ik tijdens jou lessen met jou doornemen wat jij graag wilt leren. Door de ervaring die ik heb opgedaan voor en tijdens mijn opleiding Jazz Zang aan het ArtEZ conservatorium ben ik bevoegd docent  om in verschillende stijlen les te geven. Denk daarbij aan pop, musical, soul, funk, jazz, latin, kleinkunst, licht klassiek repertoire gaat of fusion. Ik zet mij er echt voor in om in de les aan de slag te gaan met wat jij graag wil leren, maar zal ook de uitdaging opzoeken, zodat we het beste uit jou kunnen halen.

Zangles in Den Haag

Naast de basis zullen we ons met alle aspecten van muziekles bezighouden. Dat wil zeggen ademsteun, timing, improvisatie, tekst interpretatie, inleving, zangtechniek, dictie, microfoon techniek en podiumpresentatie. Daarnaast bespreek ik altijd lange en korte termijn doelen af zodat jij weet waar je naar toe werkt in de lessen.  Ook neem ik na een aantal lessen een lied op (audio) zodat je de opname thuis terug kan luisteren en meteen kan ervaren of we de gestelde doelen hebben behaald. Naast zangles geef ik ook graag les in songwriting, via improvisatie, Zo kan je op een natuurlijke manier een eigen nummers schrijven en dat is super leuk!

De zang lessen zijn voor alle niveaus van beginner tot gevorderd.

Percussieles

Tijdens mijn studie op het conservatorium ben ik me ook gaan interesseren voor Percussie. Naast zangles geef ik mijn studio in Den Haag ook les aan startende percussionisten.

Cursussen:

Als je trompet les wilt kun je deze lessen ook bij mij les volgen bij mijn partner Jurgen Hij is tevens docent bij Major7 Music Teachers