Vladimir Vlaev

Ga naar klassiek gitaarles
Ga naar gitaarles pop
Dag Begintijd Eindtijd
Maandag 10:00 20:00
Dinsdag 10:00 20:00
Woensdag 10:00 20:00
Donderdag 10:00 20:00
Vrijdag 10:00 20:00
Zaterdag 10:00 20:00

VLADIMIR VLAEV

KLASSIEK GITAAR Den Haag

Vladimir Vlaev is een gitarist, componist en gitaardocent met meer dan 10 jaar ervaring in het gitaarles geven, muziektheorie en composities. Sommigen van zijn leerlingen zijn zelf al afgestudeerde professionals. Hij heeft klassieke gitaar, docent muziek, compositie en later ook elektronische muziek aan het conservatorium gestudeerd in Bulgarije en Nederland.

“De Voldoening om te zien hoe een jonge leerling geleidelijk verandert in een gevoelige muzikant, dankzij mijn werk met hem/haar is het mooiste gevoel ooit”

De lessen

De gitaarlessen van Vladimir zijn gebaseerd op de individuele behoefte en wens van elke leerling. Met de jonge leerlingen volgt hij een methode, die hen een solide basis geeft van alle technieken die in de rechter- en de linkerhand worden gebruikt. In de gitaarlessen met de volwassen leerlingen ligt vooral de focus op de concentratie op een bepaalde stijl. Dankzij zijn ervaring in het spelen in verschillende projecten, is hij bekwaam in vele stijlen naast de klassieke gitaar, zoals flamenco, bossa nova, blues en jazz

Je kunt hier op de website eenvoudig de gitaarlessen bestellen. Ga naar de lessen gitaar. Kies daarna één of meerdere lessen. Vanaf 10 tot 29 lessen geven wij 5% korting en vanaf 30 lessen 10% korting. Ook kun je kiezen voor 1 of meerdere proeflessen van 20 minuten (starterles). Het is uiteraard ook mogelijk om langer les te krijgen. Daarom bieden we lessen van 30 minuten (Studentles) of 60 minuten (proles) voor gevorderden. Deze laatste  kun je ook in twee keer 30 minuten verdelen.

Ik ben gepassioneerd om je de schoonheid van muziek te laten zien!

Kom en probeer een proefles!