Patrieck Bonnet

Ga naar lessen saxofoon jazz
Ga naar lessen klarinet jazz
Ga naar lessen klarinet klassiek

PATRIECK BONNET

 

JAZZ SAXOFOON / KLARINET Den Haag

Patrieck Bonnet (NL 1992) groeide op in een muzikaal milieu. Thuis werd hij al op vroege leeftijd geïntroduceerd met klassieke muziek, voornamelijk Beethoven en Chopin.

Hij begon met saxofoon spelen op tienjarige leeftijd en kreeg les bij Ger Ruitenbeek in Ermelo. Op achttienjarige leeftijd begon hij zijn studie op het conservatorium in Zwolle. Daar kreeg hij les van Rolf Delfos en Sjoerd Dijkhuizen 2011-2015. In 2017 studeerde hij voor zijn Masters af in den Haag. In die tijd kreeg hij les heeft gekregen van John Ruocco, en Toon Roos. Patrieck was in zijn afstudeerjaar in den Haag finalist bij de “Conservatory talent award 2017.  Klarinetlessen heeft hij gevolgd bij Peter Marc Dijcks, Oscar Ramspek en Frans de Jong, Denise van Leeuwen en John Ruocco die hem introduceerde met het klassieke klarinetrepertoire.

Dispokinesis

Momenteel (2019-2022) een opleiding in Duitsland voor Dispokinesis-therapeut, met de bedoeling om naast het lesgeven en optreden met behulp van Dispokinesis musici te behandelen

Patrieck als Saxofonist

Patrieck in diverse bands zoals het Patrieck Bonnet Kwintet, Stan Getz Gilberto tribute, Joëlle Goldman Orchestra, Bigband On the Move, Dutch Symphonic Wind Orchestra (klarinet) Winnetoe (Nederpop), bij Dutch Concert Big Band, JazzArt orchestra. Dankzij deze bands  heeft hij samen gespeeld met musici zoals Ack van Rooyen, Reinier Baas, Nancy Marano, Rik Mol, Sjoerd Dijkhuizen, Leo Janssen, Ronald Douglas en meer.

Patrieck’s saxofoonspel is naast door zijn leraren voornamelijk beïnvloed door tenorsaxofonisten in de school van Lester Young. Bijv. Stan Getz, Hank Mobley, Dexter Gordon en Paul Desmond. Momenteel werkt hij aan zijn debuutalbum.

Lesgeven

Patrieck als Saxofoon en Klarinet docent

.Naast jazz saxofoon, geef ik ook klarinet les  in Den Haag. Je kunt bij mij terecht voor zowel klassiek als jazz klarinet.

Je kunt bij mij Jazz en Docenten klassiek Lessen volgen. Je kunt 1 of meerdere lessen bestellen en dan kunnen we in ons leerlingen portaal jouw lessen indelen

Jazz saxofoon lessen

  • De starter lessen duren 20 minuten zijn geschikt als proefles.
  • De student lessen duren 30 minuten
  • De proles is voor gevorderden

Bovenstaande 3 lesvormen zijn ook bij mij bestellen bij klassiek en pop saxofoon en klarinet. Daarnaast ik met Sjaak Lammers ik van Major7 Music Teachers bezig met het opzetten van een jeugdbigband in Den Haag. U kunt zich daarvoor alvast inschrijven

Ik hoop jullie snel te verwelkomen op de lessen!