Mehrad Hezarkhani

Ga naar lessen basgitaar pop
Ga naar lessen basgitaar jazz

MEHRAD HEZARKHANI

JAZZ POP ELEKTRISCHE BAS Brussel en Rotterdam

Mehrad Herzakhani geeft Jazz en pop Elektrische Bas in Brussel en Rotterdam voor Major7 Music Teachers.  Ik ben een Iraanse muzikant en bas docent. Ik ben geboren op 19 september 1988 in Teheran, Iran. Als onderdeel van mijn opleiding klassieke muziek koos ik op 13-jarige leeftijd fluit als het eerste instrument. Mijn interesse in muziek nam toe toen ik op 17-jarige leeftijd basgitaar begon te spelen.

Mehrad als muzikant

Ik ben lid geweest van verschillende bands van Iraanse popsterren. Daarna ik kreeg de kans om op te treden in prestigieuze zalen in Canada, het VK, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Noorwegen en verschillende andere landen.
In 2018 werd ik officieel kunstenaar van Sandberg. De lessen kunnen zowel in het Engels als in het Perzisch worden gegeven. In 2019 heb ik mijn bachelor Elektrische bas aan het conservatorium in Rotterdam behaald. Momenteel ben ik mijn Master aan het afronden aan het conservatorium in Brussel .

Mehrad als basdocent

Ik geef basgitaar les in Brussel en Rotterdam en Online. Mijn ambitie is om te blijven presteren en ervaring op te doen, met de bedoeling dat ik dat creatief kan overdragen aan mijn studenten.

Je kunt bij mij Jazz en Pop Lessen volgen. Je kunt 1 of meerdere lessen bestellen en dan kunnen we in ons leerlingen portaal jouw lessen indelen

Pop baslessen

  • De starter lessen duren 20 minuten zijn geschikt als proefles.
  • De student lessen duren 30 minuten
  • De proles is voor gevorderden

Jazz baslessen

  • De starter lessen duren 20 minuten zijn geschikt als proefles.
  • De student lessen duren 30 minuten
  • De proles is voor gevorderden