Major7 Martin Hafizi
Ga naar lessen drums jazz
Ga naar lessen drums pop

MARTIN HAFIZI

 

JAZZ / POP DRUMS Rotterdam

Martin Hafizi geeft jazz / pop drums in Rotterdam

Is drummen jouw droom?

Ben je op een concert geweest en dacht je: “Man, deze drummer… Ik wil dat ook kunnen!”

Misschien wil je een nieuwe carrière beginnen? Of wil je graag een nieuwe hobby te hebben? Wees klaar voor een drum avontuur en ontmoet de ervaren leraar Martin Hafizi!

“Mijn lessen zijn geschikt voor alle leeftijden en niveaus! En ik heb een rijke ervaring in het lesgeven voor kinderen and volwassenen, van beginners tot gevorderden. En er is slechts één vereist: houd van drummen!

Waar zijn de lessen?

Ik geef lessen in mijn studio in Overschie, Rotterdam, vlakbij de snelweg.  Daarom ben ik goed bereikbaar wanneer je met de auto van Delft of andere nabijgelegen gebieden komt. Parkeren is gratis! De studio is ook heel dicht bij Schiedam Centrum. Daardoor kun je eenvoudig met de metro of trein.

Mijn onderwijsfilosofie

“Veel plezier tijdens het maken van vooruitgang”! Deze combinatie is waar ik altijd naar uitkijk in mijn lessen. Afhankelijk van je voorkeuren, zal ik persoonlijke korte-en langetermijndoelen voor je stellen. Natuurljk hebben allemaal zwakke en sterke kanten, maar ik zal me concentreren op het beste uit jou en je talent te halen! Tegelijkertijd zal ik ervoor zorgen dat jij elke les geïnspireerd en met een lach laat!

Boeken die Martin aanbeveelt

Voor de beginner:

Ben je een beginner? Ik zal ervoor zorgen dat je de basis aspecten van drummen onder de knie hebt:

– een goede stokgreep
– een goede lichaamshouding
– notities / scores lezen
– drum patterns en grooves
– time keeping
– tellen
– enz.

Voor de gevorderde drummer:

Ben jij gevorderd? Daarna gaan we dieper in op je muzieksmaak en jouw wensen en werken tegelijkertijd aan elementen zoals:

– techniek
– spelen met meespeel tracks
– het opschrijven van je eigen drum partij van een nummer
– improviseren
– Solfège (oortraining)
– persoonlijk geluid
– enz.

Mijn educatie en ervaring
Ik ben een professionele drummer / percussiespeler / componist en speel al 20 jaar op de drums. Daarnaast heb ik veel podiumervaring opgedaan en heb veel concoursen gewonnen. Na mijn bachelor opleiding Jazz drums ben ik verder gaan studeren voor een masteropleiding pop drums bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam. De afgelopen jaren heb ik de eer en het voorrecht gehad om gecoacht te worden door enkele van de topdrummers van Nederland – Hans van Oosterhout, Joost Patocka, Hans Eijkenaar en Martijn Vink. Momenteel ben ik een actieve muzikant, betrokken bij vele uiteenlopende projecten. Ik speel regelmatig met ze in heel Europa en Azië.