Filipos Glinavos
Ga naar lessen gitaar jazz
Ga naar lessen gitaar pop

PHILIPPOS GLINAVOS

JAZZ / POP GITAAR Rotterdam

Mijn naam is Filippos Glinavos, woonachtig in Rotterdam. Al sinds mijn kindertijd ben ik  dol op gitaar sinds ik voor het eerst rockmuziek hoorde. Ik speel nu al meer dan 20 jaar. waarvan ik al ik al 15 jaar docent gitaar ben. En het is ontzettend waardevol om een ​​student te helpen het pad van vreugde, persoonlijke groei en zelfontdekking te bewandelen. Dat is muziek! Het maakt niet uit of je een beginner bent of al een gevorderde speler. Want samen kunnen we dichter bij jouw doelen komen met lessen die aansluiten bij jouw vaardigheden, interesses en natuurlijk tijd.

Ben je geïnteresseerd in de gitaar? Of het nu je doel is om de akkoorden van je favoriete nummers te spelen, een shredderende metalsolo te spelen, te improviseren over jazzmelodieën, je eigen muziek te maken en op te nemen, of zelfs een professionele carrière als muzikant na te streven. Er zijn maar een paar dingen die je nodig hebt. Gelukkig zijn dat vooral je handen, je oren en je enthousiasme! Maar de juiste docent kan ook helpen.

Gitaar les

Ik geef lessen voor de student op elk niveau in de muziekstijl die jij leuk vindt.
Voor de beginnende (starter les) student gaan we uit van de basistechniek en bouwen we toe naar het beheersen van het repertoire van jouw keuze.
Als je daarnenntegen een gevorderde muzikant ben leer ik jou hoe je jouw melodische en harmonische gevoeligheid, timing en improvisatievermogen nog verder kunt ontwikkelen.
Als je meer geïnteresseerd bent in vervormde, gitaren en down-tuned riffs, zullen we werken aan je picking, sweeping, tapping en alle andere uitgebreide technieken .

Harmonie

Het maakt niet uit of u niet eens weet wat harmonie is of dat u al uw eigen 12 toonmuziek schrijft. We zullen de kleuren en schoonheid van harmonie verkennen.  Van de eenvoudigste vormen tot de meest hedendaagse experimentele ideeën die er zijn!

Songwriting / songteksten

Je leert over de structuur van nummers.  Daarnaast krijg je inzicht in hoe harmonie, ritme, melodie en woorden samenkomen, met de bedoeling om een ​​goede muziekstuk te schrijven. Verder leer  door te analyseren en te leren van je favoriete muzikanten.