Augustin Faundez Rojas

Ga naar lessen percussie jazz
Ga naar lessen klassiek slagwerk

AGUSTIN FAUNDEZ ROJAS

PERCUSSIE Utrecht

Agustin Faundez Rojas is een Percussionist, docent Drums en Percussie, Muziekdocent en Muziek Therapeut in Utrecht. Hij heeft  een Bachelor Diploma in Music Performance, Muziek Therapie en Psychologie in de Verenigde Staten.
Hierna heeft hij een Master jazz drums behaald in Utrecht. Met de bedoeling om zich ook op jazz drums te richten.

Van Amerika naar Europa

Na 2013 werkte hij als percussionist, drummer en muziek therapeut. Zoals bijvoorbeeld Noord-Amerika, Chili als in Nederland, in diverse gezondheid instellingen.
Gedurende zijn korte verblijf in de stad Santiago in Chile Agustin heeft hij  nog tijd over om masterclasses drums te organiseren.  Onder andere voor de Chileense stichting voor jeugd orkesten als voor het Conservatorium in Chili.
Nadat Agustin weer terugkeerde naar Nederland is hij een experimentele muziekgroep gestart met de naam Hache Collective. Tijdens zijn Master studie in Utrecht gaf hij al lessen in Utrecht en Amsterdam en verder als repetitor bij het Domstad jeugd orkest van Utrecht.

Visie Agustin

Naast zijn rol als musicus ligt Agustin’s  passie in het muziek onderwijs en geeft hij lessen in persoonsgerichte filosofie. Dit stelt hem in staat elke drums of percussie les op een geïndividualiseerde manier te verzorgen  Daardoor kan hij rijkere en zinvollere relaties ontwikkelen met de student, leerling of groep.
De lessen
Je kunt hier op de website eenvoudig de lessen bestellen. Ga naar de lessen drums of percussie. Kies daarna één of meerdere lessen. Vanaf 10 tot 29 lessen geven wij 5% korting en vanaf 30 lessen 10% korting. Ook kun je kiezen voor 1 of meerdere proeflessen van 20 minuten (starterles). Het is uiteraard ook mogelijk om langer les te krijgen. Daarom bieden we lessen van 30 minuten (Studentles) of 60 minuten (proles) voor gevorderden. Deze laatste les kun je ook in twee keer 30 minuten verdelen.