Adrián Moncada Pianoles in Amsterdam pianoles voor verschillende stijlen en niveaus

Ga naar lessen

Lestijden

Dag Begintijd Eindtijd
Maandag 9:00 13:00
Dinsdag 9:00 22:00
Woensdag
Donderdag 9:00 22:00
Vrijdag 9:00 22:00
Zaterdag 9:00 13:00

ADRIÁN MONCADA, Pianoles in Amsterdam

JAZZ PIANO Amsterdam

Wil je piano leren spelen of je wil je vaardigheid verbeteren? Zoek dan niet verder! Mijn naam is Adrián Moncada uit Spanje en woonachtig in Amsterdam, waar ik mijn Master Jazz piano heb behaald.

Ik ben een jazz pianoleraar met een passie voor het coachen van mijn piano studenten. Met de bedoeling om jou muzikale doelen te bereiken.

Naast het uitvoeren van mijn van mijn eigen composities, speel ik in andere bands en festivals. Daarnaast geef ik pianoles voor verschillende stijlen en niveaus, als privé leraar bij Major7 – Music Teachers

Ik mijn hele leven van muziek heb gehouden bestudeerd. Om die reden wil ik de kennis en passie die ik heb voor muziek doorgeven aan mijn studenten. Daarnaast heb ik ontdekt dat persoonlijke lessen veel efficiëntere en waardevoller zijn. Zeker in deze tijd, waarin we het meeste van onze kennis van internet halen

Een les is niet alleen een overdracht van informatie, maar ook een bron van inspiratie en vreugde. Daarom beschouw ik het als mijn rol om de studenten te helpen. Daarmee geef ik de leerling autonomie mee om het studieproces zelf voort te zetten.

Enkele van de onderwerpen tijdens de pianoles

Tijdens onze eerste proefles zullen we praten over je muzikale interesses, achtergrond en doelen. Zo kan ik de lessen voorbereiden voor jouw specifieke behoeften. Deze lessen kunnen bij mij thuis plaatsvinden,  Hoewel het ook mogelijk is om les te geven aan huis.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten voor je eerste pianoles in Amsterdam en binnenkort met je samen te werken!

Wil je meer weten over mij  werkzaamheden als muzikant? Kijk dan hier voor mijn website