Published On: 22.10.20201,6 min readViews: 359Categories: OproepenTags: , , ,

Cultuurfonds

Voor leerlingen van Major7 Music Teachers bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het cultuurfonds. Dat is mogelijk omdat al onze muziekdocenten een conservatorium achtergrond hebben. Want dit is een vereiste om hiervoor in aanmerking te komen.

Geen geld om mee te doen?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor voetbal, muziekles, dans, judo, theater, zwemmen of een andere sportieve of creatieve les.

Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Een intermediair vraagt de bijdrage aan. Vanzelfsprekend is dat in ons geval bij onze administratie. Heeft u vragen? Dan kunt naar onze informatiepagina om te mailen, of te bellen

Voor wie is het Jeugdfonds Sport & Cultuur?

Kinderen en jongeren moeten lid kunnen worden van een sportclub of lessen op cultuurgebied kunnen volgen. Niet alleen omdat het leuk is, maar omdat het belangrijk is voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Daarnaast kunnen kinderen leren samenwerken, ontdekken waar ze goed in zijn en krijgen daardoor meer zelfvertrouwen. Ook een kind dat lekker in z’n vel zit, presteert beter thuis, op school en op straat. Daarom wil het Jeugdfonds Sport & Cultuur dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen. Ook als er thuis weinig geld is. Meedoen = meer kansen!

Spelregels

  • Aanvragen mogen voor meerdere kinderen uit één gezin gedaan worden.
  • Alleen een intermediair kan een aanvraag doen.
  • De contributie / het lesgeld gaat direct naar de sportclub of instelling waar het kind les heeft.
  • Spelregels over de hoogte van de bijdrage of leeftijd van het kind kunnen per fonds of gemeente verschillen. Kijk voor de spelregels op de websitepagina van het fonds bij jou in de buurt.
  • U moet de bijdrage jaarlijks opnieuw aanvragen.
  • Kijk voor exacte spelregels per gemeente bij ‘zoek een fonds bij jou in de buurt’.
Cultuurfonds

Over de auteur

Sjaak Lammers
Ik ben Sjaak Lammers. Oprichter van Major7 Music Teachers en jazzpianist en pianodocent. Ik schrijf regelmatig artikelen over muziekles op de site. Klik hier om ons team te bekijken.

Schrijf je vandaag nog in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief alle nieuws en artikelen direct in je inbox te ontvangen

Discussie

Leave A Comment

Deel dit verhaal, kies je platform!